ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ - ΧΑΡΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Πώς να έρθετε στο Αμπελοχώρι:

Το Αμπελοχώρι (Σκλούπο) Δήμου Βορείων Τζουμέρκων απέχει 36 χλμ από τα Ιωάννινα.

Εάν έρθετε από την πόλη των Ιωαννίνων:

Ερχόμενοι από Κατσικά, στον κόμβο Κουτσελιού προχωράμε ευθεία προς το χωριό Ελληνικό και στον κόμβο του Ελληνικού στρίβουμε δεξιά και φτάνουμε στο χωριό Λάζαινα. Αμέσως μετά τα Λάζαινα στρίβουμε αριστερά (υπάρχουν πινακίδες), προχωράμε όλο ευθεία (δεν στρίβουμε για Κωστήτσι) και ακολουθούμε τον κατηφορικό δρόμο όπου στο τελείωμά του βρίσκουμε την γέφυρα της Πολιτσάς. Στη συνέχεια ακολουθούμε τον ανηφορικό δρόμο ο οποίος και μας οδηγεί στην είσοδο του Αμπελοχωρίου.

Εάν έρθετε από την Άρτα: 

Ερχόμενοι από την πόλη της Άρτας περνώντας τη γέφυρα Άρτας, στο δεύτερο φανάρι κατευθυνόμαστε δεξιά προς Γραμμενίτσα και ακολουθούμε τη διαδρομή Κορφοβούνι, Πιστιανά, Ροδαυγή, Πλατανούσσα, Μονολίθι, Γέφυρα Πλάκας (πινακίδες υπάρχουν σε όλη τη διαδρομή). Στη συνέχεια περνώντας τη γέφυρα Πλάκας κατευθυνόμαστε αριστερά και ανηφορικά προς Άγναντα, Κτιστάδες. Αμέσως μετά το χωριό Κτιστάδες κατευθυνόμαστε αριστερά, όπως υποδεικνύει και η πινακίδα προς Αμπελοχώρι και ακολουθώντας το δρόμο καταλήγουμε στην είσοδο του Αμπελοχωρίου.

Εναλλακτικά, μπορούμε ακολουθώντας την Ιόνια Οδό και με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, μετά τα ΣΕΑ Φιλιππιάδας βγαίνουμε δεξιά στον κόμβο Αμμότοπου και αφού περάσουμε το χωριό Αμμότοπος καταλήγουμε στη διασταύρωση που ανταμώνει την προηγούμενη διαδρομή. Στρίβουμε αριστερά προς Πιστιανά και στη συνέχεια ακολουθούμε την ίδια διαδρομή μετά τα Πιστιανά, όπως παραπάνω. 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 13,5 km

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5 km

ΔΙΑΔΡΟΜΗ KIDS RACE

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0